12 juni, 2017 hedvig 0Comment

Scrapbooking är ett stort intresse för människor världen över. Det är ett mycket roligt och personligt sätt att uttrycka sig på. Det finns många tillfällen då scrapbooking kan komma till användning, som när man vill ge bort en unik present i form av ett fotoalbum eller varför inte skapa sina egna grattiskort. Med hjälp av olika redskap, papper och dekorationer i mängder, kan man enkelt skapa riktiga konstverk och genom scrapbooking behöver du aldrig oroa dig för att någon köpt samma kort som du!

Ge bort en personlig present

Sommaren kommer med många härliga stunder. Vädret är varmt och skönt och man spenderar den mesta tiden utomhus. Under sommaren råder också högsäsong för bröllop, vilket öppnar upp många möjligheter för den som älskar scrapbooking. Bröllopsgåvor är alltid svåra att ge. Presenten ska vara fin och unik, samtidigt som den är personlig och gärna skapar minnen. Att lyckas inkludera allt ovanstående i till exempel ett fruktfat kan vara mycket svårt och det är inte ovanligt att få riktig idétorka. Med scrapbooking kan du skapa vackra och personliga gratulationskort till brudparet. Eftersom det finns så många möjligheter med scrapbooking kan du även skapa bröllopspresenten själv. Ett roligt och mycket uppskattat alternativ är att tillverka ett fotoalbum från parets tidigare tid tillsammans.

Använd rätt redskap

Det finns oändligt många tillfällen då scrapbooking kan komma väl till hands. Som vi nämnde tidigare är det perfekt att använda i samband med födelsedagar eller andra tillfällen att fira, men glöm inte bort att även scrapbooka åt dig själv. Varför inte samla alla bilder från tidigare semestrar och göra ett riktigt vackert fotoalbum eller använd scrapping och dekorera ramarna runt husets alla tavlor. Scrapbooking är både roligt, underhållande och utvecklande för alla olika åldrar. På https://www.allaannonser.org/ finns massor av bra redskap att använda sig av och du finner allt från fotolim, washitejp, vackra papper i olika kulörer, men även mängder av olika dekorationer eller spatlar. Visst kan man använda den trogna kökssaxen till mycket, men kvaliteten på slutprodukten går inte att jämföra.