6 juni, 2018 hedvig 0Comment

När det är dags för barnkalas måste man förstås börja med att bjuda in vännerna till kalaset. En kul idé kan vara att matcha inbjudningskorten med temat på kalaset, om det till exempel är ett piratkalas så kan man använda inbjudningskort med pirater på och om det är ett prinsesskalas väljer man inbjudningskort med en prinsessa på istället. På så sätt får gästerna en föraning om vilket tema kalaset har. Annars kan man använda inbjudningskort med födelsedagsbarnet på, eller med den ålder man fyller, eller varför inte använda inbjudningskort som man har gjort helt själv? Det blir väldigt personligt och kul!

Girlang konfetti färger

Det finns många sätt att skapa ett eget, personligt inbjudningskort. Det kräver lite mer tid och energi, men det är samtidigt roligt och du får unika och fina inbjudningskort – som ofta blir mycket uppskattade. Även mindre barn som tycker om att rita kan göra egna inbjudningskort, låt barnet rita på papper i vykortsformat, eller i det format man vill ha. Man kan såklart använda ett större papper och klippa det i önskad storlek. På baksidan kan man skriva, eller på framsidan om det finns plats. Det finns många sätt att skapa inbjudningskort på, och nästan alla barn gillar att pyssla, så att få skapa egna inbjudningskort är perfekt. Vill man inte göra egna kort så har Barnkalaset.se många att välja på.

Paket snören rosett

Inbjudningskort är en viktig del av kalaset, det är ju det första som gästerna ser. Därför är det viktigt att kortet ger ett bra intryck, så att gästerna blir otåliga att gå på kalaset! Ett pysseltokigt barn – eller förälder – kan lätt göra fina inbjudningskort. Använd klistermärken, glitter, färgade papper och så vidare och gör snygga kort. Använd gärna en silver- eller guldpenna för att skriva på kortet, eller kanske olika färger till olika kort, färgen kan antingen matcha färgen på kortet eller personen som ska få kortet. Jättekul, och ännu mer personligt!

Det finns många olika teman man kan välja på sitt kalas, och på inbjudningskorten. Vad sägs till exempel om Lilla Sjöjungfrun? Med det temat kan man låta någon klä ut sig till sjöjungfru på barnkalas, eller låta alla gästerna klä ut sig till sjöjungfru – så att det är massa sjöjungfrur där. Man kan även ha en tävling där alla får rösta på den bästa förklädnaden – eller den snyggaste stjärtfenan!