22 februari, 2023 hedvig 0Comment

Nästan alla vet vad pyssel är. Vi tänker mestadels på pyssel för barn som är tänkt att stimulera deras fantasi, lust att skapa och kreativitet.

Pyssel för vuxna

Pyssel för vuxna är vanligtvis lite mer avancerat och handlar ofta om att exempelvis måla om vackra ramar till tavlor eller fina gamla möbler. De flesta som har pysslat sedan barndomen är konstnärliga och har en stark skaparlust. För vuxna handlar pyssel mer om att skapa en personlig och konstnärlig inredning, vilket innebär att arbeta brett med både form och färg. Att måla om möbler är roligt, givande och kommer att ge ditt hem en personlig touch. Satsa på att hitta fina gamla möbler på Blocket eller på en loppis som du kan ge ett nytt liv.

Fräscha upp ditt hem

Det är både enkelt och ekonomiskt att fräscha upp ditt hem med nya taper eller ny färg på väggarna. Om du bor i vår huvudstad är det rekommenderat att anlita ett måleri i Stockholm för att få ett professionellt och perfekt utfört jobb. Företaget “Vi målar Sverige” har över 30 års erfarenhet och kan hantera både stora och små målerijobb i hela Mälardalen. När du behöver hjälp med exempelvis invändig målning eller tapetsering (inklusive fototapeter), fasadmålning, fönstermålning eller fönsterrenovering är de redo att hjälpa dig. Företagets ledord är kvalité, professionalism och nöjda kunder.

En gammal skänk eller byrå

Det finns inget mer passande än att placera pysselmaterial i en gammal skänk eller byrå. Passa på att måla den i fina färger som matchar din kreativitet. Det enda tråkiga är underarbetet men det är dock ett viktigt måste. Sandpappra och slipa bort gammal färg, grundmåla och börja sedan måla i din favoritfärg med en riktigt bra pensel. Du kan gärna köpa nya fina handtag eller behålla de gamla för en charmig rustik look.

Scrapbooking